G-425752

Leasepaarden/pony,s

Voor deze geweldige jaarlingen zoeken we leuke meiden of jongens die ze lekker willen vertroetelen. lekker borstelen, wandelen, beetje grondwerken, stal mesten, hooi voeren en paddocks bijhouden. 

Op de eerste foto zie je Salina pittige tante dus wel iemand die stevig in de schoenen staat, verder een enorme knuffel die gek is op aandacht. De verzorging van Salina is gratis. Let wel op, ze kan eventueel verkocht worden dus de kans op lease zodra ze zadelmak is, is vrij klein!!

Op de tweede foto zie je Navino een ontzettende lieve sul die nog helemaal niet snapt wat hengst zijnde betekent. Houd ook enorm van aandacht en een goede poetsbeurt! De verzorging van Navino is gratis. Let wel op dat er een kans is dat hij verkocht kan worden. Zo niet kan hij zodra hij zadelmak is ook voor de lease vrij komen! 

Lieve Ivy staat helaas met een peesblessure waardoor zij niet geleast kan worden maar buiten dat natuurlijk wel erg graag aandacht wilt en die heerlijke poets beurt! ze mag 2 x daags 10 minuten stappen en dagelijks de ice vibes om. Na herstel van de peesblessure komt ze weer in de lease!! Voor de verzorging van ivy hoeft uiteraard niet betaald te worden!