G-425752

Welkom

Home

Home

Welkom op de site van H&D Balance!

Mijn naam is Marissa Baars, in 2014 heb ik mijn grote droom waar kunnen maken! 
MIJN EIGEN PAARDENSTAL !
Samen met mijn partner Jean-Pierre Sampson hebben we hiernaast ook een beveiligingsbedrijf M&J Security Services. 

Hoe heerlijk is het om de volledige zorg op je te hebben, te kunnen bepalen wat ik belangrijk vind in de verzorging van mijn eigen paarden en mijn visie zo te kunnen uitbreiden en andere paarden ook deze zorg te kunnen bieden. 
Het is nou eenmaal zo in de paarden wereld dat iedereen het beste voor heeft met zijn paard, nooit iedereen het volledig eens met elkaar zou zijn. Dat maakt niks uit!!! Maar kies dan een stal die de dingen aanbied die zowel jij zoekt maar ook prettig is voor je paard! 

Nu vind  ik het belangrijk dat mijn paarden dagelijks paar uur buiten komen, sociaal contact hebben en daarnaast lekker warm op stal kunnen met genoeg ruwvoer. 

Daarnaast vind ik de sfeer op stal erg belangrijk. Het is tenslotte ook mijn "achtertuin" . Ik hou van gezelligheid dus organiseer ik ook regelmatig leuke staluitjes of leuke stal avonden. Mensen die lopen te stoken en alleen maar zien wat er verkeerd is zwaai ik graag uit ;) 

Helaas hebben ze in 2019 geconstateerd dat mijn schouder versleten is en na 2 keer mijn rug te hebben gebroken heb ik personeel aangenomen om zelf het zware werk niet meer te hoeven doen. 

Ik heb hiervoor een aantal dames in dienst moeten nemen. Zij werken van maandag tot en met zondag.

Verder wens ik u veel plezier met het lezen van de website. 
Heeft u nog vragen dan kunt u altijd het contact formulier invullen of een appje sturen naar 0631005082