G-425752

Baigino zorg(t)

Per Januari 2020 hebben we een samenwerking met Baigino zorg(t).

Wij bieden dagbesteding aan voor degene die het nodig hebben onder professionele leiding van het gediplomeerde personeel van Baigino zorg(t).

Dagbesteding zal bestaan onder het verzorgen van de paarden, het onderhoud van het terrein maar ook het spelen en knuffelen met de honden. 

Pensionklanten kunnen aangeven wat ze graag willen wat er gedaan wordt met de paarden. 

Zelf wat problemen en benieuwd of het iets voor u kan betekenen? neem vooral contact op met Baigino! 

Neem een kijkje op hun site: www.baiginozorgt.nl 

Hier onder een stukje van de site:

Ambulante Hulpverlening

Onze werkwijze is Outreachend samengevoegd met het Competentie gericht begeleiden.

Waarom outreachend:

Niet iedereen wil het aan de grote klok hangen dat ze soms extra steun in de rug kunnen gebruiken. Regelmatig is familie net iets te dichtbij wat kan zorgen voor belemmering in je ontwikkeling. Wij vinden het daarom belangrijk dat de hulpverlening net dat stapje meer doet dan de reguliere hulpverlening. Het maken van contact is belangrijk. Op deze manieren bereik je geïsoleerde doelgroepen en kun je andere problemen signaleren.

Waarom competentie gericht begeleiding:

Deze interventie sluit heel goed aan bij outreachend werken. De handvatten en technieken kunnen worden toegepast op jongeren en volwassenen. Met deze methode vind je sneller aansluiting bij jongeren en volwassenen om hen te motiveren en te stimuleren en hun competenties te vergroten stap voor stap.

Wij hanteren 4 belangrijke pijlers:

Bejegening Cliënt, Proactief werken, perspectief bieden en netwerk betrekken. Samen met de cliënt stellen we een zorgplan op en die leggen we naast het plan van de gemeenten of een andere zorg instelling. Wij werken naar verbetering van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten.

We begeleiden op de volgende levensdomeinen:

Geestelijke gezondheid
Fysieke gezondheid
Gedragsproblemen
ADL-vaardigheden
Dagbesteding
Inkomen/Financiën
Sociaal netwerk

Daarnaast zijn wij 24/7 benaderbaar, en hebben wij geen 9 tot 17 mentaliteit.